VACATURES

Voor open sollicitaties dient een uitgebreid curriculum vitae (CV)  samen met een duidelijke motivatie via e-mail te worden gezonden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de afdeling personeelszaken.


Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker


Voor uitbreiding van onze commerciële binnendienst zijn wij op zoek naar een echte teamspeler. Ben jij commercieel sterk, enthousiast en een echte aanpakker, dan zijn we mogelijk op zoek naar jou! Voor onze hoofdlocatie in Venlo zijn wij op zoek naar:

Commercieel Medewerker Binnendienst M/V


Fulltime (36-40 uur per week).

Wat ga je doen?

Allereerst gaan we jou laten kennismaken met Akarton en alle meerwaarde die Akarton haar klanten kan bieden. Door middel van training “on the job” bereiden wij jou erop voor om deze uitdagende functie goed te kunnen vervullen. Je gaat je voornamelijk bezighouden met verkoopwerkzaamheden en daarbij gebruik maken van ons ERP-systeem, telefoon, internet en email. Door intensieve samenwerking met de accountmanagers, productontwikkeling, planning-, productie- en kwaliteitsmedewerkers zal er een groei ontstaan in de verkoopmogelijkheden. De klant staat hierbij altijd centraal. Als binnendienst medewerker ben je bekend met onze producten, productiemethoden en zeker ook onze uitstekende services. Advies op maat en meedenken met de klant zijn aspecten die je dagelijks in praktijk zult brengen. Je zet het klantencontact om in calculaties en offertes en je verwerkt bij opdracht van de klant deze ook in ons ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor prijsbepaling, leveringsvoorwaarden en relatieonderhoud. Je zal samenwerken met een team, onder begeleiding van ons hoofd verkoop binnendienst.

Wat vragen wij?

Naast jouw commerciële drive, ben je administratief sterk. Je beheerst de Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt sterke verkoop skills, goede communicatievaardigheden, doorzettingsvermogen en een drive voor succes. Ook ben je een teamspeler die waar nodig de juiste beslissingen kan nemen. Kennis in kartonnage en/of P.O.S. is een pré en kennis van Excel, Outlook en Word is een vereiste. Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je gaat deel uitmaken van een leuk team. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief met C.V. voor 16 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. mevr. E. van de Ven. Ook voor vragen kun je bij mevr. van de Ven terecht.

TEAM

Zonder goede mensen geen goed bedrijf.  Wij zijn trots op ons team van uitstekend gemotiveerde medewerkers en ook de medewerkers die middels ons “the Green Society”-concept worden ingezet zijn voor ons van groot belang. Laatstgenoemde medewerkers, die een achterstand ten opzichte van de arbeidsmarkt hebben en normaliter niet gemakkelijk te werk worden gesteld, bieden wij graag de mogelijkheid om binnen onze organisatie kennis te maken met een industriële productieomgeving en zo  bij ons of via ons een vast dienstverband te vinden in de industrie of logistiek. Hiervoor werken wij samen met aan aantal unieke partners, die dit proces mede uitstekend mogelijk maken.


TEAM-foto1

 

TEAM-foto2

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

ONDERNEMEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat binnen onze organisatie zeer hoog in het vaandel. Dit blijkt met name uit het feit dat wij zeer veel waarde hechten aan onze medewerkers en aan het milieu. In ons KAM-systeem (ISO9001 & ISO14001) wordt hier dan ook veel aandacht aan geschonken. Wij hebben ook gekozen voor een milieubewust inkooptraject en hebben ons daarvoor door de FSC-organisatie laten certificeren.


Download hier onze beleidsverklaring

FABRIEK

In Venlo beschikken wij over een locatie van ca. 1,55 hectare, met ruim 7.000 m2 aan productiehallen en een hoogbouw-warehouse met een capaciteit van nagenoeg 50.000 m3. Van hieruit leveren wij ons grootste aandeel uit. Vanuit onze Duitse vestiging kan ook rechtstreeks uitgeleverd worden. De afhandeling en begeleiding zal echter altijd door de medewerkers in Venlo worden uitgevoerd.


FABRIEK

ORGANISATIE

Naast de reguliere afdelingen zoals verkoop, inkoop, (personeel)administratie, productie en logistiek hebben wij ook afzonderlijke afdelingen die de kwaliteitsniveaus waarborgen en voorzien in productontwikkeling. Tevens is er binnen de  ISO 14001-certificering  een speciaal milieuteam in het leven geroepen.