VACATURES

Voor open sollicitaties dient een uitgebreid curriculum vitae (CV)  samen met een duidelijke motivatie via e-mail te worden gezonden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de afdeling personeelszaken.


Stansoperator (fulltime)


In de functie Stansoperator bedien je de semi- en volautomatische stansmachines en heb je continue een scherp oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteitseisen die gehaald moeten worden in het proces. Bij je werkzaamheden behoort tevens het onderhoud en het oplossen van kleine storingen. Verder controleer je het eindproduct op de specificaties vermeld op de product arbeidskaart.

Je bent een teamspeler, resultaatgericht, kwaliteitsgericht en kunt je eigen werk goed organiseren. De medewerker over relevante werkervaring en bij voorkeur ook over een vapro-diploma voor mechanische machines.

TEAM

Zonder goede mensen geen goed bedrijf.  Wij zijn trots op ons team van uitstekend gemotiveerde medewerkers en ook de medewerkers die middels ons “the Green Society”-concept worden ingezet zijn voor ons van groot belang. Laatstgenoemde medewerkers, die een achterstand ten opzichte van de arbeidsmarkt hebben en normaliter niet gemakkelijk te werk worden gesteld, bieden wij graag de mogelijkheid om binnen onze organisatie kennis te maken met een industriële productieomgeving en zo  bij ons of via ons een vast dienstverband te vinden in de industrie of logistiek. Hiervoor werken wij samen met aan aantal unieke partners, die dit proces mede uitstekend mogelijk maken.


TEAM-foto1

 

TEAM-foto2

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

ONDERNEMEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat binnen onze organisatie zeer hoog in het vaandel. Dit blijkt met name uit het feit dat wij het MVO hebben laten vastleggen in onze ISO 9001- en 14001-certificering. Heel specifiek wordt hierbij aandacht gegeven aan de CO2 -uitstootreductie conform de ISO 14064-voorschriften. Wij hebben ook gekozen voor een milieubewust inkooptraject en hebben ons daarvoor door de FSC®-organisatie laten certificeren. Verder hebben we ons aangesloten bij het UN Global Compact van de Verenigde Naties, welke een MVO-beleid bevordert en optimaliseert.


Download MVO beleidsverklaring

FABRIEK

In Venlo beschikken wij over een locatie van ca. 1,55 hectare, met ruim 7.000 m2 aan productiehallen en een hoogbouw-warehouse met een capaciteit van nagenoeg 50.000 m3. Van hieruit leveren wij ons grootste aandeel uit. Vanuit onze Duitse vestiging kan ook rechtstreeks uitgeleverd worden. De afhandeling en begeleiding zal echter altijd door de medewerkers in Venlo worden uitgevoerd.


FABRIEK

ORGANISATIE

Naast de reguliere afdelingen zoals verkoop, inkoop, (personeel)administratie, productie en logistiek hebben wij ook afzonderlijke afdelingen die de kwaliteitsniveaus waarborgen en voorzien in productontwikkeling. Tevens is er binnen de  ISO 14001-certificering  een speciaal milieuteam in het leven geroepen.