STUDENTEN

Voor studenten met diverse opleidingsniveaus zijn wij een veel gebruikte vraagbaak als het aankomt op vraagstellingen rondom design, materiaalgebruik en techniek. Hierin ondersteunen wij graag. Ook op het gebied van marketing en commercie of voor bijvoorbeeld financiële uitdagingen, kunnen studenten graag hun vragen stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ONDERZOEK

Wij zijn altijd bezig met onderzoek naar nieuwe technieken en toepassingen. Samenwerkingsvormen met diverse relaties hebben al tot unieke innovaties geleid. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen maar staan ook open voor samenwerking met bestaande partijen en concepten.


TESTEN

 

OPSLAGCAPACITEIT

Wij beschikken over een opslagcapaciteit in ons hoogbouwmagazijn van nagenoeg 50.000 m3 en hebben daarnaast ook nog meerdere laagbouwmagazijnen ter beschikking, zowel voor onze eigen grondstoffen als voor de verpakkingsmaterialen of zelfs eindproducten van onze relaties.


OPSLAGCAPACITEIT

 

LOGISTIEK

Venlo, de thuisbasis van Akarton, is al jaren lang een van de logistieke hotspots van Europa en in 2014 werd het zelfs dé logistieke hotspot, waarmee het grootmachten als Rotterdam, Antwerpen en Hamburg achter zich laat. Logistieke diensten vanuit Venlo verzorgen is dan ook geen enkel probleem en hierdoor zijn wij in staat in heel Europa uitstekende levervoorwaarden te kunnen garanderen.


LOGISTIEK

 

DUURZAAMHEID

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en streven ernaar onze processen zo milieuvriendelijk mogen uit te voeren. Daarvoor hebben wij ons ook ISO 14001 laten certificeren, met een nadruk op de ISO 14064-eisen voor CO2-uitstootreductie. Daarnaast zijn wij FSC®-gecertificeerd en waken wij dus voor inkoop van op onverantwoorde wijze geproduceerde grondstoffen.


DUURZAAMHEID

 

Meer artikelen...