ASSORTIMENT

Amerikaanse vouwdozen
Wij produceren Amerikaanse vouwdozen in alle oplagen en formaten, van heel klein met een enkele golf tot heel groot met een zware driedubbelgolf. Hiervoor hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking waarmee uiteraard een opdruk geen enkel probleem is.

Stansdozen
Akarton is zeer bedreven in het produceren van stansverpakkingen. We hebben verschillende stansmachines en kunnen daarmee altijd zowel kleine als grote oplagen verwerken. Daarbij hebben we de mogelijkheid deze te bedrukken in flexo- of offsetdruk.

Meerpunts-verlijmde dozen
Een Auto-lock-bodem, 4- of 6-puntsverlijmingen of bijzondere lijmconstructies vormen allemaal geen enkel probleem. We hebben hiervoor meerdere lijmmachines ter beschikking en kunnen dus nagenoeg alle uitvoeringen aan.

Constructieve verpakkingen
We zijn onder meer gespecialiseerd in het monteren van verpakkingen die bestaan uit meerdere onderdelen, het opzetten van stansverpakkingen voor snellere verwerking bij onze klant, het assembleren van verpakkingen en componenten van onze klanten en zelfs het afvullen van de producten in de verpakking. Hiervoor hebben we ons concept “The Green Society” opgezet, waarbij we veelal medewerkers inzetten met een achterstand tot de werkvloer, zodat ook zij in een regulier bedrijf arbeidservaring kunnen opdoen.

Overige verpakkingsbehoefte?
Als ervaren handelspartij met een uitgebreid netwerk bieden wij onze klanten ook de service om overige verpakkingsmaterialen bij ons te betrekken. Denk daarbij aan foam-delen, houten constructies, verbruiksmaterialen als tape e.d.


 ASSORTIMENT-foto1

 

ASSORTIMENT-foto2

 

ASSORTIMENT-foto3

 

ASSORTIMENT-foto4

WEBSHOP

Voor de kleinverbruiker hebben wij www.akartonverpakt.nl opgezet. Deze webshop voorziet in de basisbehoefte aan verpakkingsmaterialen zoals bijv. verhuisdozen, schilderijverpakkingen, palletplaten, standaarddozen en dergelijke. Graag maken wij echter een product en offerte op maat.


WEBSHOP

ONZE PRODUCTEN

Wij produceren (golf)kartonverpakkingen zoals Amerikaanse vouwdozen, stansverpakkingen, palletdozen, autolock-dozen en trays. Als producent bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan, waarbij wij ook veel specials maken. Denk hierbij aan F- of AAC-golfverpakkingen en elk golftype dat daar tussen zit.  Ook in maatvoering, uitvoering, materiaalsamenstelling, druktechniek of oplagen kennen wij nagenoeg geen beperkingen. Zo maken wij onder andere golfkartontrays voor de bakkerijen, die voorzien zijn van een coating zodat ze in de oven tot 250 graden verhit kunnen worden, om zo het brood in de verpakking te kunnen bakken. Ook 100% waterdichte verpakkingen of een samenstelling van verschillende onderdelen om tot een ideale oplossing te komen voor het verzenden van autoruiten is voor ons geen probleem. Kortom wij kennen geen beperking en gaan graag elke verpakkingsuitdaging aan.


ONZEPRODUCTEN-foto1

 

ONZEPRODUCTEN-foto2

 

VERPAKKINGEN

(Golf)karton verpakkingen bestaan al meer dan 1.000 jaar. Met name in de laatste jaren is er echter een duidelijke stap naar voren gemaakt als het aankomt op technische verbeteringen. Reducties van grammaturen met behoud van sterkte, aanpassing van de standaardgolfdiktes of een verschuiving van regulier nieuw papier (Kraft) naar substituutproducten, hebben tot nieuwe innovaties geleid. Wij volgen deze innovaties op de voet en nemen, waar mogelijk, hierin ook graag zelf het voortouw. Onze kennis reikt echter verder dan alleen (golf)karton. Door onze ervaring in de markt leren wij nog dagelijks bij met betrekking tot kunststof-, hout- of schuimverpakkingen. Indien gewenst kunnen wij ook hierin voorzien, daar wij in de voorbije jaren een uitgebreid netwerk aan partners hebben opgebouwd. (Golf)karton is niet altijd dé oplossing en daarom is het goed te weten dat u ook voor de andere materialen bij ons aan het juiste adres bent.


VERPAKKINGEN