VACATURES

Voor open sollicitaties dient een uitgebreid curriculum vitae (CV)  samen met een duidelijke motivatie via e-mail te worden gezonden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de afdeling personeelszaken.


TEAM

Zonder goede mensen geen goed bedrijf.  Wij zijn trots op ons team van uitstekend gemotiveerde medewerkers en ook de medewerkers die middels ons “the Green Society”-concept worden ingezet zijn voor ons van groot belang. Laatstgenoemde medewerkers, die een achterstand ten opzichte van de arbeidsmarkt hebben en normaliter niet gemakkelijk te werk worden gesteld, bieden wij graag de mogelijkheid om binnen onze organisatie kennis te maken met een industriële productieomgeving en zo  bij ons of via ons een vast dienstverband te vinden in de industrie of logistiek. Hiervoor werken wij samen met aan aantal unieke partners, die dit proces mede uitstekend mogelijk maken.


TEAM-foto1

 

TEAM-foto2

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

ONDERNEMEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat binnen onze organisatie zeer hoog in het vaandel. Dit blijkt met name uit het feit dat wij zeer veel waarde hechten aan onze medewerkers en aan het milieu. In ons KAM-systeem (ISO9001 & ISO14001) wordt hier dan ook veel aandacht aan geschonken. Wij hebben ook gekozen voor een milieubewust inkooptraject en hebben ons daarvoor door de FSC-organisatie laten certificeren.


Download hier onze beleidsverklaring

FABRIEK

In Venlo beschikken wij over een locatie van ca. 1,55 hectare, met ruim 7.000 m2 aan productiehallen en een hoogbouw-warehouse met een capaciteit van nagenoeg 50.000 m3. Van hieruit leveren wij ons grootste aandeel uit. Vanuit onze Duitse vestiging kan ook rechtstreeks uitgeleverd worden. De afhandeling en begeleiding zal echter altijd door de medewerkers in Venlo worden uitgevoerd.


FABRIEK

ORGANISATIE

Naast de reguliere afdelingen zoals verkoop, inkoop, (personeel)administratie, productie en logistiek hebben wij ook afzonderlijke afdelingen die de kwaliteitsniveaus waarborgen en voorzien in productontwikkeling. Tevens is er binnen de  ISO 14001-certificering  een speciaal milieuteam in het leven geroepen.