ASSORTIMENT

Amerikaanse vouwdozen
Wij produceren Amerikaanse vouwdozen in alle oplagen en formaten, van heel klein met een enkele golf tot heel groot met een zware driedubbelgolf. Hiervoor hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking waarmee uiteraard een opdruk geen enkel probleem is.

Stansdozen
Akarton is zeer bedreven in het produceren van stansverpakkingen. We hebben verschillende stansmachines en kunnen daarmee altijd zowel kleine als grote oplagen verwerken. Daarbij hebben we de mogelijkheid deze te bedrukken in flexo- of offsetdruk.

Meerpunts-verlijmde dozen
Een Auto-lock-bodem, 4- of 6-puntsverlijmingen of bijzondere lijmconstructies vormen allemaal geen enkel probleem. We hebben hiervoor meerdere lijmmachines ter beschikking en kunnen dus nagenoeg alle uitvoeringen aan.

Constructieve verpakkingen
We zijn onder meer gespecialiseerd in het monteren van verpakkingen die bestaan uit meerdere onderdelen, het opzetten van stansverpakkingen voor snellere verwerking bij onze klant, het assembleren van verpakkingen en componenten van onze klanten en zelfs het afvullen van de producten in de verpakking. Hiervoor hebben we ons concept “The Green Society” opgezet, waarbij we veelal medewerkers inzetten met een achterstand tot de werkvloer, zodat ook zij in een regulier bedrijf arbeidservaring kunnen opdoen.

Overige verpakkingsbehoefte?
Als ervaren handelspartij met een uitgebreid netwerk bieden wij onze klanten ook de service om overige verpakkingsmaterialen bij ons te betrekken. Denk daarbij aan foam-delen, houten constructies, verbruiksmaterialen als tape e.d.


 ASSORTIMENT-foto1

 

ASSORTIMENT-foto2

 

ASSORTIMENT-foto3

 

ASSORTIMENT-foto4